Sukha Texel & Yoga

Yogalessen

Op dinsdagavond, woensdagochtend en donderdagavond kun je yogalessen volgen bij Mariëlle. Daarnaast is het mogelijk privéles te nemen. Alleen, of met je partner. Bijvoorbeeld wanneer jullie een kindje verwachten.

Yoga helpt bij het loslaten van lichamelijke en geestelijke spanningen door middel van fysieke oefeningen en ademtechnieken. Door met aandacht te oefenen, leer je waar jij spanningen vasthoudt en hoe je die los kunt laten. Daarmee breng je tegelijkertijd je denken tot rust. Zo kun je beter ontspannen wanneer jij dat nodig hebt.

Yoga is zeker niet prestatiegericht. Je hoeft ook niet lenig te zijn. In een rustige en prettige omgeving werk je binnen je eigen grenzen. Zo leer je beter naar je lichaam te luisteren.

Meditatie

Naast yoga is er in Mariëlle’s lessen ruim aandacht voor meditatie. Hoe vaak zijn we met onze gedachten niet bij wat we gisteren hebben meegemaakt of wat we morgen gaan doen? Door meditatie breng je je lichaam en geest op dezelfde plek door met je aandacht in het hier en nu te zijn. Dat zorgt voor ontspanning, een heldere geest en een gevoel van vrijheid en geluk. Heb je vaak het idee dat het leven aan je voorbij trekt? In het hier en nu kun ervaar je het leven weer volop.

Een drop-in les kost € 15. Meld je je aan voor een heel seizoen, dan is jouw bijdrage € 370 voor 40 lesweken. Je betaalt in twee termijnen. En kun je een keer niet op jouw vaste avond? Dan kun je de les in dezelfde week op een ander tijdstip inhalen.

Reserveren / Meer informatie
marielle sukha ayurveda yoga texel

LESTIJDEN

Dinsdagavond
19:30 – 21:00 uur
Yoga & Meditatie
aansluitend een kopje thee

Woensdagochtend
9:30 – 11:00 uur
Yoga & Meditatie
aansluitend een kopje thee

Donderdagavond
19:30 – 21:00 uur
Yoga & Meditatie
aansluitend een kopje thee

In de zomervakantie (22 juli t/m 2 september) is er geen yogales.

Samen Yoga

Meer sukha door de tijd voor elkaar te nemen

Door Samen Yoga te beoefenen, neem je anderhalf uur de tijd voor elkaar. Dat Samen kan met iedereen zijn: je kind, een goede vriend of je partner. In iedere relatie vul je elkaar weer op een andere manier aan qua vertrouwen, flexibiliteit en ondersteuning. Vanuit je eigen kracht ontmoet je de ander en heb je elkaar weer beter leren kennen.

Een Samen Yoga les kost € 80 voor anderhalf uur.

Reserveren / Meer informatie

Workshop Ayuryoga

Meer sukha met yoga & ayurveda

In de Ayurveda geven we mensen op basis van hun unieke constitutie voedings- en leefstijladviezen op maat. Zo is het ook goed om de yogahoudingen en de intentie waarmee je yoga beoefent af te stemmen op wat jij op dit moment nodig hebt.

In deze Ayuryoga workshop leer je welke yogahoudingen, ademoefeningen en meditaties bij welke gemoedstoestand of constitutie passen, zodat je yogabeoefening je gezondheid ondersteunt en je je daarna kalmer, energieke of juist opgefrist voelt.

De eerste gelegenheid is 27 januari 2018 in Oosterbeek. Zie hiervoor de agenda.

Reserveren / Meer informatie

Bewust Zwanger –
Bewust Bevallen

Meer sukha door vertrouwen in je eigen lichaam

Een zwangerschap is een unieke ervaring. Er groeit nieuw leven in je, en jouw lichaam is het hele universum voor dit kindje. Door goed voor jezelf te zorgen, zorg je ook goed voor je baby.

Wij hebben vier kinderen en geen bevalling was het zelfde. De beste manier om je voor te bereiden op de bevalling is om te leren luisteren naar je eigen lichaam en daar vertrouwen in te hebben. Het is fijn als je partner meekomt naar deze individuele lessen, zodat jullie samen vertrouwd kunnen worden met de houdingen en oefeningen.

Yoga en Ayurveda hebben een duidelijke visie op hoe je op een zo natuurlijk mogelijke manier met je zwangerschap en bevalling kunt omgaan. Het gaat over loslaten en overgave aan dat wat de natuur van je vraagt. Tijdens de individuele lessen leer je oefeningen die je lichaam ondersteunen tijdens de veranderingen die het in de zwangerschap ondergaat. Je leert te luisteren naar je lichaam, zodat je bijvoorbeeld voelt wanneer je rustiger aan moet gaan doen, maar ook hoe jij de weeën het beste op kunt vangen.

Sukha-Marielle-zwangerIn een zwangerschapsconsult krijg je persoonlijke voeding- en leefstijladviezen en tips hoe om te gaan met eventuele zwangerschapsongemakken. Olie en massage spelen daarbij ook een belangrijke rol. Je kunt gebruik maken van een volledige lichaamsmassage zowel tijdens je zwangerschap als na de bevalling. De kraamtijd is daarvoor heel geschikt. Mariëlle komt dan bij je thuis. Zij kan tegelijkertijd een paar beginnende, herstellende oefeningen met je doen en je leren hoe je je kindje kunt masseren. Dat kan al vanaf de eerste dag.

Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdens de zwangerschap met je partner een paar dagen bij ons te logeren in de yurt of de Homestay!

Reserveren / Meer informatie

Bewust Zwanger - Bewust Bevallen

Individuele zwangerschapsbegeleiding
60 minuten € 60

Zwangerschapsmassage
60 minuten € 60

Massage in kraambed
60 minuten € 75

Leer een babymassage bij jou thuis
45 minuten € 60

Mama en babymassage bij jou thuis
€ 120

Alle ruimte voor yoga