Mariëlle

Kom je naar yogales, of voor een ayurvedisch consult of behandeling, dan kom je bij mij. Ook kook ik graag een ayurvedische maaltijd voor je.

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Academy for Ayurvedic Studies in Amsterdam als Ayurvedic Practitioner. In het kader van deze opleiding studeerde ik onder meer bij dr. Vijith in Kerala, India. In mijn dagelijkse ayurvedapraktijk ondervind ik veel steun van mijn mentor dr. Ronak. Mijn opleiding tot yogadocente voltooide ik al veel eerder bij Saswitha Yoga Opleiding in Bilthoven. Aan dit opleidingsinstituut ben ik nu zelf als docent Ayurveda verbonden.

Met mijn partner Jacco en nu nog twee van onze vier kinderen woon ik al meer dan twintig jaar op Texel. Voordat ik hier in 2004 mijn eigen yogapraktijk startte, werkte ik als docent marketing en als personeelsmanager.

Mijn passie ligt in het creëren van bewustzijn van wat voeding en leefstijl kunnen bijdragen aan jouw gezondheid. Om dat goed te kunnen doen moet ik je eerst beter leren kennen. Daarom ontvang ik je graag in mijn praktijk of onze Homestay.

Jacco

Mij kom je vooral tegen in de Homestay en op het erf. Daarnaast geef ik  trainingen en coach ik mensen of groepen. Na verschillende (marketing) managementfuncties in media en toerisme heb ik ervoor gekozen me te specialiseren in het brengen van nieuw perspectief. Bij uiteenlopende bedrijven, en de laatste jaren ook steeds vaker in het onderwijs en het sociaal domein.

Nieuw perspectief, wat is dat eigenlijk? Ik heb gemerkt dat ik er handig in ben mensen en bedrijven te inspireren en te helpen bij het zetten van stappen die ze uit zichzelf niet zomaar hadden gezet. Door verbanden te leggen tussen achtergrond, ervaring en wensen en kansen die er zijn ontstaan vaak verrassende nieuwe mogelijkheden. Daarbij helpen optimisme, enthousiasme en creativiteit. Het zal je niet verbazen dat de nadruk in mijn werk ligt op het bevorderen van participatie. Op www.hehoho.nl vind je hier meer informatie over.

Als gastheer kook ik voor je en neem ik graag de tijd om jou te ontvangen en te leren kennen.

jacco dros en marielle glorie sukha texel

Sukha Texel

Schilderweg 208a
1792 CK  Oudeschild
Texel

Mobiel Jacco: 06 20 21 10 20
Mobiel Mariëlle: 06 12 20 93 19

E-mail: info@sukhatexel.nl