Ruimte voor inspiratie

Nieuw beleid ontwikkelen? Een tweedaagse met je team? Een vergadering? Een training of inspirerende workshop? Alles is mogelijk in onze unieke vergader- en trainingslocatie. Of je nu met 5, 10 of 20 personen bent, bij Sukha Texel ben je van harte welkom. Alleen de Ruimte voor inspiratie met koffie en thee? Of een heerlijke ayurvedische lunch of diner erbij? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarief: € 100 per dag, € 50 per dagdeel. Koffie & Thee-arrangement: € 10,00 per dag, € 7,50 per dagdeel p.p. Warme lunch € 17,50 – € 20,00 p.p., diner € 20,00 p.p. Prijzen voor verhuur ruimte zijn exclusief BTW.

Reserveren / Meer informatie

Ruimte voor yoga

Ook onze yogaruimte is te huur. Werken met een groep? Met jouw yogaklas naar Texel? Maak gebruik van onze Ruimte voor yoga. Er ligt kurk op de vloer, er zijn twintig yogamatten beschikbaar, kussen en dekens. En Marielle verzorgt in overleg graag een ontspannende les voor je. 

Tarief:  € 50 per dagdeel,  thee-arrangement in overleg.

Reserveren / Meer informatie

Homestay Sukha Texel

Sukha Texel is geen gewone Bed & Breakfast. Wanneer je bij ons verblijft, dompel je je samen met ons onder in het Ayurvedische ritme. Daarom noemen we onszelf Ayurvedic Homestay. Je hebt hier de gelegenheid om helemaal tot rust te komen en te leven in harmonie met de natuur. Dus geen televisie op de kamer, maar uitzicht op de sterrenhemel of Natuurgebied de Hogeberg. Kijk onder SLAPEN voor meer informatie.

Reserveren / Meer informatie