beeldje meditatie texel sukha

Sukha Texel & Meditatie

Ons leven bestaat niet zozeer uit gebeurtenissen als wel uit verhalen. Onze geest is nu eenmaal gemaakt om gedachten te produceren, maar is daar vaak te enthousiast in. Je kent dat vast wel, die stem in je hoofd die maar druk van het ene naar het andere onderwerp springt. Vaak begrijp je niet meer hoe je bij een bepaalde gedachte bent gekomen.

Met meditatie geef je je geest iets om zich op te richten, zoals de adem, je lichaam of je gedachten. Lichaam en geest komen tot rust door zonder oordeel en commentaar inzicht te krijgen in je eigen patronen en gewoonten.

Ayurvedische Weekendretraites

Volgens Ayurveda kun je je meditatie ook aanpassen aan je constitutie. Je maakt dan gebruik van de meditatie die het beste bij jou past. Tijdens de Ayurvedische Weekendretraites leer je hier meer over. Een weekend alleen maar tot rust komen met yoga en meditatie, lekker Ayurvedisch eten en buiten zijn in de prachtige Texelse natuur.

  • 2 overnachtingen op een tweepersoonskamer
  • Elke dag een Ayuryogales met meditatie per constitutie
  • Verdieping over Ayurvedische leefstijl en ochtendroutine
  • Alle ayurvedische maaltijden
  • Kookworkshop met recepten
  • Dinacharyapakket t.w.v. € 20

€ 449 op basis van verblijf in een 2 persoonskamer, excl. toeristenbelasting. Maximaal 6 deelnemers. Het is uiteraard mogelijk jouw verblijf te verlengen.

Optioneel
Er is beperkt ruimte voor een Ayurvedisch voeding- en leefstijlconsult (mogelijk vergoed in jouw aanvullende ziektekostenverzekering), dus reserveer op tijd.

Mediteren is een belangrijk onderdeel van mijn yogalessen. Hieronder kun je luisteren naar door mij geleide meditaties.

Luister naar Waddenmeditaties